Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 7. 2018 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Oberace břicha: 38 let Maximálný spokojenost. Moje břicho vypadá lépe jak ve dvaceti

Stojí to za to
Průměrná cena: 72.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Praha (kraj), Ústecký kraj...
Hodnocení:
Oberace břicha: 38 let Maximálný spokojenost. Moje břicho vypadá lépe jak ve dvaceti
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Se zákrokem jsem maximálně spokojená. Moje břicho vypadá lépe jak ve dvaceti. Je mi 38 let a mám 3 děti. Pan doktor je neuveřitelně lidský. Z tohotohoto důvodu jsem se rozhodla podstoupit ještě i modelaci prsou. Klinika v Praze je úžasná . Kdybych nebyla na operaci , tak si myslím , že jsem v lázních. Všem moc doporučuji. Také jsem se bála takto náročnou operaci podstoupit ale věřte ten výsledek za to stojí. Děkuji panu doktorovi za znovu navrácení sebejistoty.

2

Komentáře (2)

Dagy, moc pěkná práce. Máte krásnou figuru, kterou by opravdu mohly závidět i mladší ročníky. Byla jste tedy rovnou i na modelaci prsou? Nebo se ještě chystáte? Děkuji, Petra.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Strašně moc. Už se těším na říjen a nová prsa. Dodal jste mi velké sebevědomí a odvahu se sebou něco dělat , místo plácání se depresi. P.s. nikdy není pozdě a je zbytečné nad sebou lámat hůl. Vše má řešení.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Diastáze břišních svalů a kýla

Dobrý den mám zjištěnou diastázu břišnich svalů a kýlu bohužel u nás v Teplicích mi chtějí odstranit jen kýlu a diastázu nechteji řešit chtěla jsem se zeptat zda je možné u vás objednat konzultaci a popřípadě poradit zda je to na operaci nebo...

Číst dál
Abdominoplastika u MUDr. Kalinové
Pred nějakou dobou,jsem u MUDr.Kalinové postoupil další zákrok. Od aplikace výplní jsme se posunuly na zákrok v celkové narkoze :-). A musim rict,ze výsledek predcil me ocekavani. Paní doktorka je nesmírně mila. a šikovná. Doporucuji

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.