Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

0 komentářů

Recenze víčka Mudr. Petra Moravcová Perfect Clinic

Praha

Přibližná cena: 13.800 Kč

Uvedl/a: radek_ck_polni774571. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Operace horních víček je od 12.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: radek_ck_polni774571. 99% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: radek_ck_polni774571 o: Perfect Clinic - centrum estetické medicíny

5.0

Recenze víčka Mudr. Petra Moravcová Perfect Clinic

28. 1. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Chtěl bych poděkovat Mudr.Petře Moravcové a dvoum sestřičkam při asistenci operace hornich víček.Naprostá profesionalita,pozitivně užasný přistup,prostě pokud zvažujete coko-li-Perfect Clinic-je opravdu perfektni! Moc děkuji za relaxačni pohodovou operaci???

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Depilace brady a okolo horního rtu

Moc děkuji vaší klinice která mě byla doporučená kosmetičkou p.Petrou Vavřičkovou Ledeč nad Sázavou .Děkuji jak za zákrok tak za jednání vašich lékařů tak i specialistů. Zákrok který měl úžasné výsledky v které jsem nikdy nedoufala . Mojí méně...

Číst dál
zlaté ručičky

Na této klinice jsem absolvovala nedávno augmentaci prsů a rhynoplastiku.Vše dopadlo skvěle a to díky velmi profesionálnímu přístupu paní primářky MUdr.Blance Vraspírové,které bych chtěla touto cestou moc poděkovat.Pani primářko moc Vám děkuji,jsem...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.