Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 4. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Recenze výměny prsního implantátu po třech letech

Stojí to za to
Průměrná cena: 85.000 Kč

O lékaři

Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie
2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Hodnocení:
Recenze výměny prsního implantátu po třech letech
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, touto cestou bych chtěla říci že jsem podstoupila augmentaci prsou s implantáty značky Motiva. Rozhodla jsem se po třech letech vyměnit implantáty za jiný tvar. A za mě mohu pouze jen a jen doporučit. Implantát je pohodlný, vůbec ho necítím a moji představu splnil na výborno. Operoval mě pan doktor Jiří Borský na klinice Yes Visage. Kliniku také mohu jen doporučit. Skvělý personál, ochotný, vstřícný. Veškeré moje dotazy byly zodpovězeny a určitě jsem na klinice ničím nestrádala. Vybrala jsem si pana doktora z důvodů že po přečtení recenzí jsem uznala že to bude skvělý doktor který odvede svou práci perfektně tak jsem neváhala a objednala jsem se. Tak milého, pozitivního, vtipného pana doktora jsem dlouho nezažila. I když mě po zákroku lehce bolelo tak on když přišel na pokoj bolest okamžitě zmizela a mě se vykouzlil úsměv na tváři a těšila jsem se až uvidím výsledek pana doktora. S výsledkem po operaci a rekonvalescence jsem opravdu moc spokojená a patří vám moje velké díky s velkým D.

2

Komentáře (2)

Denny, reoperece proběhla poměrně rychle po první operaci - proč? Velikost, tvar, nebo něco jiného co tě vedlo k nové operaci? Nedala by jsi nám sem fotky - možná to máš nafocené, před operacemi, po první a teď? <br />
<br />
Měla jsi jasno ohledně typu a značky implantátu před samotným zákrokem, nebo ti pomohl lékař?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Míšo, ano proběhla rychle z důvodu že jsem chtěla pouze jiný tvar začaly se mi líbit kulaté prsa než anatomické. A boužel fotky před a po nemám.. :) určitě jsem měla jasno i předtím jsem měla implantáty značky Motiva a nechtěla jsem měnit.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.