Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

0 komentářů

Recenze rhinoplastika, zákrok mne ani chvíli nebolel, úžasná paní doktorka Kučerová

Pacient: mart6177296

Provedl/a: MUDr. Lucie Thomas Kučerová v: Brno
MUDr. Lucie Thomas Kučerová

Přibližná cena: 40.000 Kč

Uvedl/a: mart6177296. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Rhinoplastika je od 20.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: mart6177296. 91% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: mart6177296 o: MUDr. Lucie Thomas Kučerová

5.0

8. 8. 2019 · Aktualizováno: 13. 9. 2023

U paní doktorky Kučerové jsem byla již na druhém zákroku a neměnila bych. S paní doktorkou jsem velice spokojená, má úžasný přístup, trpělivě odpovídá na všechny otázky, rychle odepisuje na všechny emaily a dotazy. Zákrok mne ani chvíli nebolel a s výsledkem jsem více než spokojena. Pokud půjdu ještě někdy na nějaký zákrok, tak je pro mě paní doktorka jasná volba! :)

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Chci vypadat přirozeně, mladistvě a svěže

Každá žena i muž v určitém okamžiku svého života zatouží po změně. Jsou se svým vzhledem nespokojeni. Možná už od mládí nám vadí nos, široké boky, velká či malá prsa….. Zejména ženy nejsou spokojeny s vráskami v obličeji, které se věkem prohlubují...

Číst dál
Skvěle odvedená práce při aplikaci nití
Skvěle odvedená práce! Paní doktorka je velmi milá a navíc jedničkou ve svém oboru. Měla jsem velké obavy ze zákroku, ale nakonec byl téměř bezbolestný. Výsledek byl vidět hned po zákroku a byla jsem velmi spokojená.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.