Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 10. 2019 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Modelace nosu kyselinou hyaluronovou

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Modelace nosu kyselinou hyaluronovou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, ráda bych alespoň touto formou velice poděkovala paní MUDr. Lucii Kalinové z Brandeis Clinic, která mi díky výplním kyseliny hyaluronové vyrovnala a vymodelovala nos, který jsem měla po dvou nezdařilých plastických operací u vyhlášeného specialisty na nosy zcela zkřivený. Zároveň jsem si nechala i touto výplní celkově domodelovat a vyplnit obličej a navrátit mu mladší vzhled. Z celkového výsledku jsem naprosto nadšená, už jsem ani nikdy nedoufala, že mohu mít rovný a hezký nosík. Přístup paní doktorky byl naprosto profesionální, lidský a zcela porozuměla mému přání a vše vypadá naprosto přirozeně. Již nikdy nepůjdu jinam a tímto paní doktorce i dalším lékařům v této klinice děkuji a doporučuji. Pokud bych znovu někdy šla na jakýkoliv estetický případně i chirurgický zákrok, bude to rozhodně paní MUDr. Kalinová. Děkuji Klára B.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Výplň vrásek v obličeji

S paní doktorkou Špaňárovou mám tu nejlepší zkušenost. Je velmi milá, vstřícná, s profesionálním přístupem. Byla jsem u ní na aplikaci výplní vrásek v obličeji a s výsledkem její práce jsem velmi spokojená a budu se k ní s důvěrou vracet. Nemohu...

Číst dál
Hyaluronidaza - záchrana rtů na jedničku
Včera jsem u paní doktorky Běrské podstoupila hyaluronidazu (výplň kyselinou hyaluronovou jsem podstoupila na jiné klinice). Paní doktorka je úžasná. Rty mám přesně takové, jaké jsem si přála. Určitě jsem u ní nebyla naposledy.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.