Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli by moje bříško bylo vhodné na plastiku. Po druhém porodu mi zůstaly strije i vytahaná kůže. Mám 40 roků. Ráda bych se zbavila jak strijí (laserem?) tak kožního převisu (Abdominoplastika?). Mohu poprosit o názor plastického chirurga, zda jsem vhodný případ, zda je operace náročná, a kolik by případně celý zákrok stál? Vím, že na základě fotografií je možné se rozhodnout pouze orientačně, ale i to mi moc v mém rozhodování pomůže. Moc děkuji. Zuzka
Dobrý den,
pro přesnou diagnostiku bych Vám doporučil osobní a nezávaznou konzultaci přímo na Klinice YES VISAGE v Praze, Brně Ostravě nebo Bratislavě. Pro bližší informace o zákroku a konzultaci se neváhejte obrátit na naše odborné konzultantky.
Více informací také naleznete na našich stránkách.
S pozdravem,
MUDr. Jiří Borský, PhD.

Dobrý den,
bylo by možné provést abdominoplastiku, příp. v kombinaci s liposukcí pro ještě lepší výsledek. Cena zákroku od 45 000 Kč, hospitalizace 2 dny. Strie, které by se nepodařilo odstranit operačním výkonem by bylo možné doošetřit mikrojehličkovou radiofrekvencí, která pomáhá zlepšovat vzhled i 20 let starých bílých strií (min. 3 opakování) - cena 1 ošetření cca 5 000 Kč.
Hezký den MUDr. Martin Chorvát - plastický chirurg Premier Clinic, Praha 1
Dobrý den,
jak již zmíněno v předchozích příspěvcích, je třeba vás fyzicky vidět a vyšetřit. Poté lze určit optimální strategii výkonu.
S pozdravem,
Ivo Menšík,
Brno
Dobrý den,
abdominoplastika je určitě vhodným řešením. Plastikou břišní stěny však nelze odstranit strie. Doporučuji, abyste se objednala k nám na konzultaci.
MUDr. Věra Šatánková
Dobrý den,
Vaše kůže je na břiše v nadbytku, a proto lze provést abdominoplastiku.Strie nelze odstranit laserem,ale částečně se jich zbavíte odříznutím kůže pod pupkem.cena je kolem 50 000 kč, v ceně je zahrnuto vše ( operace , anestezie, elastické prádlo a 2 dny hospitalizace v nadstandartním pokoji) zdraví drK
Vážená paní,
máte-li vážný zájem, objednejte se, prosím, na konzultaci, rád se vám budu věnovat, po vašem vyšetření vám budu schopen říci všechny podrobnosti.
Konzultace v Kolíně mám vždy v pondělí dopoledne, v Praze vždy ve středu odpoledne.
Zdraví
Dr Svoboda
Dobry den..bohuzel, strii se nezbavite ani laserem.Kuze je evidentne v nadbytku, nebude problem provest abdominoplastiku a tim se muzete zbavit strii v urovni od pupku smerem k podbrisku..pri vysetreni/konzultaci se rozhodne zda bude stacit jen jizva kolem pupku a v podbrisku nebo bude nutna i jizva vertikalni..mezi pupkem a jizvou v podbrisku. Operace se provadi v narkoze,trva kolem 2 hodin,hospitalizace 1-2dny,po operaci je nutne nosit aspon brisni pas 6-8 tydnu. Cena se bude lisit asi podle pracovist..35-45tisic Kc.
S pozdravem
dr.Petr Maceček
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.