Stárnoucí kůže (břicho, paže, nad koleny ap) - 53 let

DagmarSipova
19. 6. 2021 · Poslední odpověď: 22. 6. 2021

Dobrý den, existuje nějaká neinvazivní metoda, jak vylepšit/omladit vzhled kůže? Jsem se svojí postavou jinak spokojená, ale svrašťující se pokožka se mi nelíbí. Je možné nějak podpořit její obnovu a zpevnění? Děkuji velice za vaše názory a doporučení.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Nejlepší odpověď· 22. 6. 2021

Dobrý den Dagmaro,
nyní existuje nejnovější druh injekčního kolagenu na trhu, tzv. Nithya Collagen, který pochází z Milána. Technika spočívá v mikrojehličkové aplikaci a interval ošetření je dle aktuálního stavu cca 2-3 ošetření. Současně s tím doporučuji užívat kolagen vnitřně, já osobně mám výbornou zkušenost s preparátem D-LAB Collagen. V případě zájmu jsem Vám ráda k dispozici ke konzultaci, termíny Vám nabídnou kolegyně na recepci.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu !
S pozdravem,
MUDr. Aneta Krajcova
Plastický chirurg, ABClinic Art & Beauty

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...
22. 6. 2021

Dobrý den, pro omlazení kůže nejen v oblasti tváře, ale i hřbetů ruky, kolen, dekoltu je skvělá remodelace pokožky produktem profhilo. Jedná se o kyselinu hyaluronovou, která se nechová jako klasická výplň, po které Vám pleť nabyde objemu. Zajišťuje regeneraci, hydrataci pokožky a zvýšení její elasticity. Na našem profilu můžete najít fotografie po aplikaci produktu profhilo v oblasti rukou.
pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Can Clinic

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína
22. 6. 2021

Dobrý den,
metod je mnoho, doporučuji osobní konzultaci, kde na základě vyšetření doporučíme vhodný postup.

S pozdravem
MUDr. Zuzana Macková
Klinika YES VISAGE

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Estetická chirurgie, Estetická medicína
22. 6. 2021

dobrý den, ano, jde to. Například laserem, mezoterapií, mezonitěmi. Důlezitá je soustavná péče zhruba 1x za 3 měsíce. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Kladno
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Liposukce
1 odpověď, nejnovější odpověď: 24. 2. 2026
Liposukce
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 4. 2009
Liposukce
1 odpověď, nejnovější odpověď: 23. 6. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře