1 / 4

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Asymetrie obličeje a úsměvu

MarketV
24. 1. 2023 · Poslední odpověď: 6. 6. 2023

Dobrý den, možná můj dotaz zařadím špatně, tak se omlouvám. Trápí mě můj úsměv nebo tedy rýhy podél něj a tvar čelisti. Nevím, zda jsem to tak měla od narození, ale na dřívějších fotkách to vidět tolik není. Začala jsem si toho všímat až po porodu a té čelisti až teď po zubních zákrocích (komplikované extrakce s vrtáním a broušením kosti) Zajímalo by čím by to mohlo být a zda s tím něco jde dělat?

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den. Tvar a hloubka nosoretních rýh se mění věkem, s úbytkem kolagenu, i stomatolog. zákrocích. Vrásky je možné vyplnit výplněmi kyseliny hyaluronové, kontury obličeje radiofrekvencí. Hezký den přejeme! Formé clinic.

Praha
Estetická chirurgie

Dobrý den, tvar čelisti a hloubka nosoretních rýh se mění přirozeně věkem, ale samozřejmě to může být i stomatochirugickými zákroky. Tvar čelisti i nosoretní rýhy se dají upravit dermálními výplněmi. Pro přesnější doporučení řešení dané problematiky bych navrhla osobní konzultaci.
Krásný den,
MUDr. Anna Zborovská

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína

dobrý den, ostré vrásky u ústních koutků jdou redukovat pomocí výplní kyseliny hyaluronové, případně v kombinaci s mezonitěmi, marioneta u koutku pak též výplní, nitěmi nebo i v kombinaci s botulotoxinem. Ale je potřeba osobní konzultace a vidět váš úsměv "na živo". S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Kladno
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...

Dobrý den,
dle fotek nevidíme žádné nedokonalosti, ale rádi Vás objednáme k MUDr. Zimovčákové na níže uvedených telefonních číslech, že by jste s ní probrala co přesně Vás trápí.

S pozdravem L. Hofereková

BODY klinika plastické chirurgie

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Chirurgická rekonstrukce obličeje
Žádné odpovědi
Profiloplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 7. 2019
Botulotoxin
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 3. 2022
Injekční výplně
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 5. 2017
Neinvazivní liposukce
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 10. 2020
Chirurgická rekonstrukce obličeje
1 odpověď, nejnovější odpověď: 5. 3. 2019
Profiloplastika
Žádné odpovědi
Zvětšení rtů
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 12. 2009
Mezonitě
1 odpověď, nejnovější odpověď: 18. 12. 2023
Botulotoxin
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 5. 2019

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře