1 / 4

Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

Labioplastika krvácení, menstruace a otok

Mia921369
Mia921369
24. 6. 2020 · Poslední odpověď: 25. 6. 2020

Dobrý den, jsem 4.den po zákroku a dnes mi začalo slabé krvácení pod klitorisem. Po wc jdu hned osprchovat studenou vodou a spadne pár kapek krve s malinkou cuckou (jako kdyby byla menstruace). Je to normální? Možná položím hloupou otázku, ale jak mohu poznat menstruaci od právě slabého krvácení? Menstruaci mám mít v termínu za 6 dní, je možné, že se mi to spustí takhle dřív? Pobolívá mě břicho a záda, což je typické, ze před menstruaci se mi tyto bolesti objeví. Dále bych chtěla znát názor, zda je tento aktuální stav v pořádku? Jelikož jedna strana je trošku oteklá a podtím, takový břídek. Přidám více fotek z důvodu světla. Děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Nejlepší odpověď· 24. 6. 2020

Dobry den, kdy jste byla v narkoze tak ta mohla skratit cyklus. Na fotce to vypada, ze povolil steh, nebo praskl v danem miste a z toho mista by jste mohla slabe krvacet, tak jak to popisujete. Jeste blizsi fotku nemuzete udelat. Dr. Rohacova

(0)
Praha
Intimní chirurg
25. 6. 2020

Je to čerstvý pooperační stav. Doporučuji vyčkat a po menses ( nebo za 14 dní) kontrola u Vašeho lékaře.
Předpokládám, že bude potřebná korekce operačního výkonu

S pozdravem
Dörr

(0)
Brno
Intimní chirurg
24. 6. 2020

V současné době si nedělejte starosti zda mírné krvácení je z ran, což bývá, nebo z menstruace. Spíše si vsadím na menses, neboť uvádíte problémy s břichem podobné menses. Často se stane, že stresem ze strachu z operace začne žena menstruovat mimo termín. Ten laplík bych hodnotil tak 3 m. po operaci. Ale dá se to i po roce opravit, tak buďte bez starosti. Jinak výsledek nevypadá špatně. (skoro, jako, kdybych to dělal já :-) )
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Praha
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 6. 2020
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 2. 2016
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 5. 2009
Labioplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 4. 2018
Labioplastika
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 3. 6. 2012
Labioplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 17. 6. 2023
Labioplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 2. 2020
Labioplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 1. 2021
Labioplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 11. 2023
Labioplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 15. 2. 2024

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře