Rhinoplastika komplikace?

Bali123
23. 6. 2022 · Poslední odpověď: 30. 6. 2022

Dobrý den, jsem 9. po rhinoplastice a dnes mi sundavali dlahu. Po sundání mám necitlivou jednu polovinu nosu a špičku nosu. Je to normální, nemohu mít trvale porušené nervy? A srovná se tento stav? Druhá věc je, že se mi jedna dírka při nádechu jakoby zúží, splaskne a tudíž se do no nenadechnu. Operatéra jsem vybírala pečlivě, velmi zkušeného a jsem u toho velice špatná a nervózní. Děkuji za odpověď B.

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

30. 6. 2022

Dobrý den,
hojení je individuální a je velmi brzy po operaci. V případě jakýchkoliv pochybností se obracejte na svého operatéra, který Vám vše vysvětlí.

S pozdravem
MUDr. Jiří Borský, Ph.D.
Klinika YES VISAGE

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Estetická chirurgie, Estetická medicína
28. 6. 2022

Dobrý den,
jste velice krátce po operaci, nyní byste si měla dlahu nebo proužky náplasti přikládat na noc, aby otoky rychleji opadly a hojení se urychlilo. Obvykle po 3-4 týdnech je vhodné nos masírovat. Váš operatér vám jistě dá instrukce, pokud budete masáže potřebovat. Hojení po operaci nosu je individuální a měla byste být trpělivá. To, co popisujete, je běžné, změna citlivosti se obvykle časem navrátí. Otoky nejsou jenom v oblasti kůže, ale i v oblasti sliznice.
S pozdravem
Dr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Injekční výplně
1 odpověď, nejnovější odpověď: 21. 4. 2022
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 1. 2021
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 2. 2012
Rhinoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 7. 2016
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 1. 2023
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 6. 4. 2021
Rhinoplastika
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 11. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře