Nošení push-up podprsenky po operaci zvětšení prsou

Máte před zákrokem?

Vyplňte krátký dotazník a pošlete nezávaznou poptávku až 4 specialistům na tento zákrok. Díky dotazníku snadněji získáte konkrétní odpověď od špiček v oboru – rychle a zdarma.

Máte po zákroku?

Sdílejte své zkušenosti v rychlé anketě a pomozte ostatním se lépe rozhodnout.

  1. Step 8
  2. Step 9
  3. Step 10
  4. Step 11
  5. Step 12
  6. Step 13
  7. Step 14
  8. Step 15

Jakou máte velikost prsou?

Jakou velikost prsou byste chtěla mít?

Jaký tvar prsou preferujete?

Jak byste nejlépe označila váš stav prsou?

Kterou značku implantátů preferujete?

Kdy by měla operace proběhnout?

Pomohla by vám v rozhodování možnost platby na splátky?

Chtěla byste se připojistit na případné komplikace po zákroku?

Nošení push-up podprsenky po operaci zvětšení prsou

Valina  |  návštěvník  |  Karlovarský kraj
  • 9 odpovědí
  • 1 Like
Dobry den, mám 2mesice po augmentaci prsou s implantáty pod žlázu, chtela bych se zeptat, jestli uz muzu nosit pushap podprsenku (prsa jsem si sice zvětšila, ale s velikosti nejsem spokojena a dekolt neni takový, jaký jsem očekávala). Moc dekuju za odpoved Vanda
  • 4331 odpovědí
  • 1223 Likes
Po takto krátké době jste zatím v režii Vašeho operatera. Z mého pohledu bych Vás nejdříve vyšetřil a podle posice implantátu bych situaci řešil.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1886 odpovědí
  • 280 Likes
Dobrý den, pokud implantáty nejsou pod prsním svalem tak myslím, že by jste mohla. Ale asi by se k tomu měl vyjádřit hlavně operatér dr. Paděra
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 530 odpovědí
  • 155 Likes
Dobrý den

u implantátů pod žlázou push up tolik nevadí jako pod svalem. Takto časně bych se asi poradil s operatérem, zda je všechno zhojené a v pořádku a je možné tuto podprsenku nosit.

S pozdravem

Kulhánek
MUDr. Josef Hrbatý  |  Basic member  |  Plastická chirurgie  |  Karlovy Vary
  • 91 odpovědí
  • 30 Likes
Valino, dobrý den,
rozhodně ne. Minimálně noste podprsenku BEZ pushu efektu 10 měsíců, můžete s kosticemi, které musejí být širší než je prs. Koukněte se na aplikaci Pinterest, zadáte do vyhledávání podprsenky anita rosa faia. Tam najdete správné podprsenky. Deformovaný implantát je obalen kapsulou, která při svém vytváření kopíruje tvar zdeformovaného implantátu v podprsence s vycpávkami. Toto pouzdro není vyzrále dříve než za 10 měsíců, pokud budete nosit pushupku, ta zdeformuje prs a vytvoří se zdeformovaný prs. Vypadají velmi komicky zdeformované prsy, když si odložíte podprsenku, pak se nestačíte divit těm tvarům prsů.
Podprsenka, ta správná, musí sedět pevně na hrudníku. Košíčky musejí být raději o 3 - 5 % širší než je široký prs, objem košíčku musí být o 3-5% větší než je objem prsu (i kdyby nebyl košíček nad prsem úplně vypnut) a ramínka musejí být raději o něco delší, těsně než začnou padat dolů.Pokud jsou krátká, tak vytlačují implantáty nahoru. Podprsenku je potřeba nosit 6 - 8 měsíců 24 hod denně, někdy i 8 - 10 měsíců, pak přes den ještě cca 2-3 měsíce. Dle váhy, tedy velikosti implantátu a jeho způsobu uložení je potřeba nosit podprsenku i déle, i rok. Zde je nutný i správný typ povrchu,aby se implantát pevně přilepil k pouzdru. Potom implantát netáhne prsy dolů, protože pevně lpí s okolím. Pokud se implantát neslepí s pouzdrem, pak se implantát postupně začne v dutině pohybovat, táhne prsy dolů, dutinu zvětší což vede k nehezkému výsledku s nutností reoperace, protože prs se prověšuje. Sídlím na klinice GiSant v K.Varech, není pro Vás patrně problém si domluvit kontrolu. Zdravím a přeji hezký den.
Nika  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 52 odpovědí
  • 41 Likes
Dejte na slova pana doktora,vím o čem mluvím 🙂.

Reakce na Nika

Valina  |  návštěvník  |  Karlovarský kraj
  • 9 odpovědí
  • 1 Like
Dobry den Niko, máte s tím zkušenosti? Mela jste problémy??

Reakce na Valina

Nika  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 52 odpovědí
  • 41 Likes
Dobry den,pisnete mi klidne soukromou zpravu. Ono se nejednalo jen o podprsenku,ale bylo toho mnohem vice. Kazdopadne rozhodnuti,ze pujdete k panu doktoru Hrbatemu je tim nejlepsim 😉 .
Valina  |  návštěvník  |  Karlovarský kraj
  • 9 odpovědí
  • 1 Like
dobry den pane doktore, moc Vám děkuji za rady a určitě se k Vám objednam
MUDr. Ivo Menšík, Ph.D. - BODY klinika plastické chirurgie  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Brno
  • 104 odpovědí
  • 80 Likes
Rozhodně vám push-up podprsenku nedoporučuji. Trvalým nošením dojde ke zdeformování kapsuly kolem implantátu s následnou trvalou tvarovou změnou, kdy se již implantát nemůže plně rozvinout.
Konkrétně dojde ke zploštění dolních zevních kvadrantů.
S pozdravem,
Ivo Menšík
Dulcinella  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 56 odpovědí
  • 42 Likes
Ahoj, to je zajímavý dotaz, díky za něj! Tak nějak jsem si myslela, že by výztuž v push-upce mohla prsa po nějaké době nošení deformovat, párkrát jsem si ji (cca půl roku po operaci) oblékla, ale po 20 minutách zase sundavala, jak to bylo nepříjemný.

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí