Dobrý den,budou to 3týdny co jsem po Augmentaci prsou 270ml pod žlázu.Při pohledu jsou obě prsa krásná a stejná jen při chuzi či oklepání v pravém prsu cítím jako by mi tam jezdila bublina tak zda je to normální?Levé prso je ještě malinko naplé pevnější to praví si již zřejmě sedá ale ta bublina mi tam jezdí jen v tom pravém vlevém ne.Předem děkuji za odpověď.Přeji hezký den. N.
Zdravím Vás. Těžko takto nějak konkrétně a přesně hodnotit, co by ve skutečnosti mohlo v prsu způsobovat pocit bubliny. Jistě to není nic vážného a akutního, přesto bych doporučoval v nejbližší době navštívit vašeho operatéra, aby vše vyšetřil. Třeba bude pro něj nález jasný hned při vyšetření a vše vám vysvětlí. Pokud by tomu tak nebylo, pak je možné provést doplňkové UZV (sono) vyšetření prsu. Ale to zatím hodně předbíháme. Třeba se opravdu jedná o banalitu, která se může upravit. Přeji hezký den. MUDr. Otakar Lucák, plastická chirurgie Ostrava - Cleopatra clinic
Dobry den, jste kratce po operaci, jeste vyckejte, stav by se mel upravit. Vsechny Case otazky smerujte na Vaseho operujiciho chirurga. Zdravi dr Blanka Vraspirova
Vedlejší fenomény takto krátce po výkonu mohou být. Situaci hodnoťte tak 3 měsíce po výkonu a probírejte situaci se svým operatérem. Ten jediný ví "jak to vypadá uvnitř"...
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
vedoucí lékař Centra estetické plastické chirurgie DaTOM
Prosím, hodnoťte naše odpovědi
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.