Dobrý den, zvětšení prsou jsem podstoupila před 6 měsíci, mám Mentor kulaté 375 ml pod sval. S tvarem jsem spokojená, ale zaráží mě tvrdost prsou. Jsou celkově taková nepoddajná, v podstatě se vůbec nehýbou, vypadají nepřirozeně a na dotek jsou opravdu hodně tvrdá. Speciální podprsenku jsem nosila přes 3 měsíce a úplně omezila sport. Zajímalo by mě, jestli prsa ještě změknou nebo zda se s tím dá něco dělat. Děkuji
Těžko hodnotit velikost prsou bez znalosti vašich proporcí-obvod hrudníku ,celková výška váha,,šířka boku,stav žlázy před operací,podkožní tuk atd.Ale nejspíš jste si na psra ještě nezvykla.Z mých zkušeností :část pacientek řekne mohla být větší.Počkala bych až ustoupí otok tj.tak ještě 3 měsíce a uvidíte.
Asi by to chtělo kontrolu u vašeho operatera.
To by zajímalo i mne a nejspíše i Vašeho operatéra, který se k tomu má vyjádřit první. Zřejmě se Vám dělá kapsula. Obraťte se na něj. Masírujte si prsa a po třech měsících uvidíte.
Držím palce.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.