Dobrý den, prosím o radu. Jaké je vhodnější umístění anatomického implantátu do těchto prsou - mírně povyslejší áčka. Jednalo by se o vel. 250 - 300ml. Na dvou konzultacích preferovali vložení dual plane, ale jiný pan doktor řekl, že mám dost žlázy a že by vložil pouze pod ní, že je to u mým prsou vhodnější. Jenže se bojím, přijde mi, že mám přeci jen ve vrchní části prsou té žlázy méně (jak jsem se dozvěděla u jiného operatéra),tak aby ten implantát nebyl vidět, nebo aby nebyly jeho okraje hmatatelné. Také je prý při tomto způsobu vložení větší riziko kapsulární kontraktury. A je možné i zvýšené riziko přetočení implantátu, nebo to s tímto nesouvisí? Vůbec nevím, pro který způsob se rozhodnout, je to velmi těžké. Prsa bych ráda menší, tak plné B, jelikož dost sportuji a jsem drobnější. Moc děkuji za odpovědi, které mi doufám více usnadní mé rozhodování.
Dobrý den,
pro Váš typ prsů bych doporučovala vložení implantátu pod sval. Během operace je nutno vytvořit přirozenější tvar prsou, protože vám chybí především dolní pól prsu. Před operací je vždy nutná konzultace s operatérem, na kterou se můžete u nás v ABClinic Art & Beauty objednat.
Termín konzultace Vám v případě zájmu nabídnou kolegyně na recepci.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu !
S pozdravem
MUDr. Věra Šatánková
Plastický chirurg, ABClinic Art & Beauty
Dobrý den,
implantáty u malých pevných prsou se vkládají pod sval, pokud již ale žlázu máte a je dokonce i trochu povislá, pak je nutné vložit implantát pod žlázu, eventuálně pod horní porci svalu nahoře a dole pod žlázu. Vložit implantáty pod sval v tomto případě je nevhodné, protože časem, což je 2-3 roky, by mohl vzniknout fenomén tzv. dvojitého prsa, to znamená, že Implantáty by byly drženy svalem příliš vysoko a přes ně by přepadávala žláza.
Ale rozhodnutí nechte na operatérovu, zkušený chirurg podle anatomických dispozic vašich prsou se dokáže správně rozhodnout.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Plastický chirurg, Praha
Dobrý den,
pro posouzení je nutná osobní konzultace. Na základě vyšetření doporučíme pro Vás ideální řešení na míru.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Klinika YES VISAGE

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.