Váha implantátu

marse36608
15. 1. 2010 · Poslední odpověď: 18. 1. 2010

Dobrý den, zajímalo by mě jaká je váha 350 ml implantátu značky Eurosilikon? Operaci jsem podstoupila před 3 měsíci pod sval a jsem velice spokojená. Překvapilo mě že necítím žádnou extrémní váhu s čehož jsem měla trochu obavy ? Předem moc děkuji za odpověď :-)

Reklama

odpovědí (6)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, nevím, jestli je to na gram přesně 350gramů, ale předpokládejme tuto hodnotu:) Dr.Pachman, klinika Riva, Brno

RIVA-PROMEDIX, s.r.o.
(0)

Vážená slečno,

u silikongelových implantátů jakékoli firmy platí, že objem v mililitrech korespoduje s váhou v gramech. Ve Vašem případě se domnívám, že je vše v naprostém pořádku, výsledek operace musí bý co nepřirozenější- ať již z pohledu tvarového, tak třeba pocitů.

Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Estetická chirurgie, Estetická medicína

Volume-obsah implantátu je v ml,měrná hmotnost obsahuimplantátu je o něco váce než 1,0/voda/Tělo si na váhu zvykne hlavně,když ho máte pod svalem.

Praha
Plastický chirurg

Materiál byl vyvíjen tak aby množství tkáně odpovídalo váze tkáně živé. Jelikož jsme z 80% voda tak objem i váha je prakticky stejná. Pocit větší váhy může být jen z nezvyku. To si věak tělo přebere, právě jako u Vás. Zdraví Dr. Tomášek

Praha
Plastický chirurg

Hodnota v ml odpovídá hodnotě v gramech. Je dobré si takový implantáít dát do spodního prádla a pocítit jak je těžký. dr.Paděra

Praha
Plastický chirurg

350 g. Tedy cca tolik, kolik by vážil odpovídající objem Vaší vlastní měkké tkáně. Nashledanou, dr. Remeš

Chrudim
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 2. 7. 2014
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 5. 2024
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 12. 2018
Zvětšení prsou
13 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 1. 2014
Modelace prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 2. 9. 2021
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 6. 2020
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 7. 2014
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 3. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře