Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

23. 5. 2016 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Mam 395ml a vyzeraju uplne prirodzene

Stojí to za to
Průměrná cena: 81.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Mam 395ml a vyzeraju uplne prirodzene
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Bola som na operacii v marci 2016 u MUDr. Menšíka. Vybrala som si ho, pretoze som videla vysledok jeho prace- ten ma presvedcil, ze budem v spravnych rukach. Moj povodny termin bol 7.12.2015, no mala som zdravotne komplikacie s chrbticou a pan doktor mi odporucil operaciu odlozit. Velmi si cenim jeho pristup, pretoze sam mi napisal, ze by este operaciu zvazil, keby bol na mojom mieste: ludsky pristup, uprimnost zo strany MUDr. Menšíka a nie chamtivost po "zisku". Kazdpadne ma nepresvedcil :) Momentalne som uz zahojena a odviedol VYNIKAJUCU pracu: samotna operacia bez problemov, zoperovane to bolo tak, ze som sa citila velmi dobre (na to, ze mam ciastocne pod sval) uz po par dnoch od operacie, sestricky fantasticke a celkovy pristup VSETKYCH na klinike SKVELY!!!Damy, odporucam vrelo, nevahajte!!!Jedine mohli byt vacsie, ale to je uz len moj pocit-ved to poznate:)

4

Komentáře (4)

Dobrý den, děkuji za Vaší zkušenost, je super, když lékař nechce operovat za každou cenu a opravdu mu na tom záleží :-). Vy jste se nakonec rozhodla na operaci jít..teď jste tedy půl roku po operaci? Co Vaše záda? Jak velké bylo zvětšení?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den!<br />
Nakoniec som isla az 22.3.2016, cize som 2 mesiace po operacii. Chrbat super-drzi a vobec necitim zataz na chrbte. Mam 395ml a vyzeraju uplne prirodzene. Cize zdravotne zatial vsetko v poriadku.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Tak to je nejdůležitější! Nepochlubila byste se fotkou? :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Vypadají vážně super!!!!!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zvětšení prsou MUDr. Fiala
S celým zákrokem jsem velmi spokojená, během pobytu na klinice byly sestřičky úžasné. Velké díky patří pro pana Dr. Fialu, kdy jsem si způsobila sama komplikaci, který byl trpělivý a velmi pečlivý a vše dopadlo dobře. Všem velké díky.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.