Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 9. 2017 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

45 let, operace dolních víček let

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
45 let, operace dolních víček let
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Paní doktorka Krajcová je profesional, má zkušenosti z operačního sálu. Je velmi příjemná,vše vysvětlí a navíc perfekcionalista - výsledek je skvělý. Hojení proběhlo také podle očekávání, dva dny v klidu na lůžku, pak nenáročný běžný denní režim. Paní doktorku velmi doporučuji.

2

Komentáře (2)

Ahoj Dagmar45, jaký jsi měla problém se spodními víčky? Měla jsi kruhy/vaky pod očima? Mohla bys vložit fotku, jak to nyní vypadá? Někteří mají po operaci modřiny, trpěla jsi na ně i Ty?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Pani doktorka Aneta Krajcova je vytecny plasticky chirurg.Provedla mi plastiku hornich vicek , redermalizaci spodnich vicek, se kterou jsem maximalne spokojena.Efekt je znatelny temer okamzite. Pani doktorka ma velice citlivy pristup a velmi ji duveruji.Vzdy mi doporuci nejlepsi prirodni zpusob omlazeni.Rovnez jsem podstoupila terapii plasmou na podporu rustu vlasu a po 2 tydnech pozoruji narust novych vlasu.Jsem velmi spokojena i s vyplni mikrovrasek kolem rtu.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Žádné modřiny ani otoky

Byla jsem na operaci spodních víček bez protažení, protože toto protažení u mě nebylo možné (škoda). Po 9 dnech od operace - téměř neviditelné řezy, žádné modřiny, žádné otoky. Pan doktor příjemný, znalec v oboru, objektivní, reálně hodnotící...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.