Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 6. 2018 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Bezproblémové odstranění znamének a defektů na kůži

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Bezproblémové odstranění znamének a defektů na kůži
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Ráda bych touto cestou poděkovala celému personálu kliniky Laser Esthetic za skvělý přístup a profesionalitu. Paní doktorce Bedrichove děkuji za citlivé a bezproblémové odstranění znamének a defektů na kůži, které mě roky trápily a nikdo mi nepomohl. Zde během první návštěvy vyřešeno, rychle a bezbolestně. Jsem velmi spokojená. Tuto kliniku doporučuji přátelům a rozhodně jsem tady nebyla na poslední návštěvě. Mimo jiné je to velmi příjemné prostředí . Děkuji všem za pomoc a těším se zase někdy na viděnou. Jiřina D.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Odstranění bradavic a fibromů
Veliká spokojenost se zákrokem před i po. Zhojilo se to krásně a rychle. Pani doktorka Řeháčková je moc milá a trpělivá a vše srozumitelně vysvětlila. I moji dva malý synové byli pečlivě ošetřeni s bradavicemi na chodidlech. Moc děkujeme.
Odstránenie znamienka - plexr

Niekoľko rokov ma trápilo vystúple znamienko na tvári. Zákrok som odkladala, nakoľko som si myslela, že po odstránení zostane na tvári jazva. Po návšteve kliniky plastickej chirurgie Fakultnej nemocnice Královské Vinohrady som bola veľmi milo...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.