Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

31. 3. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Zkušenost s léčbou křečových žil metodou Venaseal

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Radek Vyšohlíd
3 adresy v Moravskoslezský kraj, Praha (kraj), Středočeský kraj...
Hodnocení:
Zkušenost s léčbou křečových žil metodou Venaseal
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den,rád bych se podělil se svou zkušeností s léčbou křečových žil metodou Venaseal. Zákroku předcházela konzultace po ultrazvukovém vyšetření žil, byly mi navrženy metody a vysvětleno pro a proti,v souladu s doporučením MUDr.Vyšohlída jsem zvolil zalepení/seal/ mých žil/vena/.Zákrok byl naprosto bezbolestný, a byl proveden snad během půl hodiny, co je nejdůležitější odešel jsem po svých a odřídil auto až domů.Ve srovnání se svým přítelem, který absolvoval klasickou operaci a byl pak 2x šest týdnů na nemocenské, já jsem byl schopen pracovat druhý den.Je pravdou, že tento zákrok není hrazen pojišťovnou, ale zase to vynahradí schopnost okamžitě pracovat a tím nepřijít o výdělek.Naprosto profesionální a milý přístup pana doktora a jeho sestřičky.Všem kdo mají problémy s křečovými žilami jen doporučuji. Svatopluk

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Čekám přiměřeně šetrný zákrok
Křečové žíly,očekávám,že mi pan doktor Foldyna nabídne nejlepší způsob jejich odstranění,který bude pro mě vhodný a zákrok bude přiměřeně šetrný,precizně provedený a rekonvalescence bez komplikací.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.