Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

30. 8. 2018 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Zkušenost s odstraněním metličkových žilek

Nestojí to za to
Průměrná cena: 14.000 Kč

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Asi před deseti lety jsem jezdila na kliniku s metličkovými žilami k MUDr. P.M. , velmi vstřícný. Měla jsem z metličkových žilek jeden "modrý flek" nad kolenní jamkou.. Byla jsem tam celkem 7x. Vpichování roztoku do žilek bylo poměrně bolestivé, dva týdny jsem poté chodila s ofačovanou nohou a výsledek žel byl ten, že místo jednoho fleku se mi pod kolenní jamkou udělaly fleky tři! Letos jsem se rozhodla pro kliniku YES VISAGE v Brně. Sklerotizaci jsem podstoupila jednou, předpisově si koupila a nosila elastickou punčochu, výsledek je zatím ale jen nepatrně zlepšen, neboť jsme se domluvily na dalším zákroku na podzim. MUDr. Silvia Adámková je velmi milá, mohu jen doporučit, o konečném výsledku budu informovat po skončené sklerotizaci.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace křečové žíly na noze

Pan MUDr.Pirkl je neskutečně vynikající odborník, úžasný člověk a jsem nesmírně ráda, že jsem se svěřila do rukou právě jemu. Po konzultaci mi doporučil klasickou operaci křečové žíly a jsem ráda, že jsem se na to dala i když jsem původně chtěla...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.