Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

31. 8. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

5 dní po operaci zvětšení prsou - MUDr. Pinter

Stojí to za to
Průměrná cena: 57.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
5 dní po operaci zvětšení prsou - MUDr. Pinter
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem 5 dní po operaci a jsem tak nadšená, že se to nedá ani popsat ☺️Je mi 42 a jsem po dvou dětech. Doktor Pinter má zlatý ručičky. Dala jsem na jeho radu kulatých implantátů, i když jsem chtěla anatomické. I velikost zvolil perfektní k mé postavě.Jeho jednání před i po operaci úžasné. Klinika celkově perfektní, personál, jídlo,...... Můj sen splněn. Děkuji

3

Komentáře (3)

Ahoj Niky, už 5 dní po operaci jsi byla spokojená, co teprve teď?? Jakou máš značku implantátu?? Budu se těšit na odpověď.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj. Jsem strašně šťastná, že jsem do toho šla, i když roky jsem se bála bolesti, která nebyla až tak strašná a už ani nevím vlastně jaká ))) byla a šla bych do toho znovu a znovu a doporučuji každému. Mám Ariony kulaté 320 ml. Spokojená jsem stále , ale po pravdě bych chtěla větší, takové jaké jsem měla po operaci , kdy byly nateklé a větší. Původně jsem chtěla větší , ale pan doktor na sále usoudil , že by vypadaly nepřirozeně a byly by vidět hrany silikonů a dal mi místo 360 ml , 320 ml. Určitě věřím jeho úsudku a vážím si jeho práce a opravdu má prsa vypadají přírozeně , za což jsem ráda. Super podprsenka mi udělá takový dekolt, který jsem si vždy moc přála :-) Pokud se rozhoduješ, jdi do toho :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Super!! To ráda slyším. Já jsem si vybrala Mentor a velikost a lékaře ještě nevím. Pořád hledám a rozhoduji se. Pamatuješ si jak dlouho jsi byla "mimo provoz?" Já se hojím docela rychle, ale i tak každý den doma je pro mě velká finanční ztráta.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Prsa z nuly na 360ml pod žlázu

Nyní jsem 5 dni po zákroku a jsem velice rada, ze jsem sla k panu doktorovi. Je vidět ze má za sebou mnoho operaci. Prsa mám nádherná, hledala jsem mnoho fotografii pro představu, ale nakonec jsem žádnou nenašla a tu představu z hlavy mám nyní...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.