Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

0 komentářů

Recenze čtyři týdny po abdominoplastice

Pacient: jiri6190651

Praha

Přibližná cena: 80.000 Kč

Uvedl/a: jiri6190651. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Abdominoplastika je od 39.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: jiri6190651. 98% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: jiri6190651 o: Doc. MUDr. Ondřej Měšťák Ph.D.

5.0

Recenze čtyři týdny po abdominoplastice

20. 4. 2020 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Byla jsem na operaci před 4 týdny a musím říct, že jsem ani nečekala, že to bude vypadat tak dobře.Pan doktor Měšťák je velký profesionál.Takhle pěkné bříško jsem měla naposledy před dětmi ?.Pan doktor má mé obrovské díky a už bych k nikomu jinému nikdy nešla.Mohu opravdu doporučit!!! Také nesmím opomenout péči celého personálu, sestřičky byly jste také úžasné ?!!

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Jsem velmi spokojená.

DOPORUČUJI :-) Pan doktor je velmi sympatický,příjemný a milý. Byla jsem v Sanusu na liposukci břicha a jsem velmi spokojená, sestřičky byly také velmi příjemné a ochotné. Od zákroku dva týdny a minimální bolestivost a bříško vypadá dobře. Děkuji....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.