Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

3 komentáře

Dlouhodobé problémy s vlasovou pokožkou

Pacient: Andry

Karviná

Přibližná cena: 4.000 Kč

Uvedl/a: Andry. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Vypadávání vlasů je od 2.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: Andry. 100% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

30. 9. 2020 · Aktualizováno: 23. 9. 2023

Pro vyšetření jsem se rozhodla po dlouhodobých problémech, které mi nepomohl řešit kožní lékař. Na klinice jsem prošla kontrolním vyšetření vlasové pokožky, nechala jsem si vyšetřit i kapku krve. Po 3 měsících se po produktech, které jsem si zakoupila, vlasová pokožka čistí, dorůstají nové vlasy. Určitě doporučuji.

Komentáře (3)

Dobrý den Andry! 😊
Vítejte na našem portálu! Už je to měsíc co jste psala. Jak probíhá dorůstání vlasů?
Stále používáte šampóny co Vám byly na klinice doporučeny?
Dobrý den, stále používám a pokračuji, vlasy postupně dorůstají, pokožka je lepší, než byla při první návštěvě. Přesto kůže není v úplném pořádku. V pondělí jdu na biopsii, odběr kůže, problém je podle všeho někde hlouběji
Obděr dělají také na této klinice?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.