Modelace malých prsou

Modelace malých prsou

S.r  |  návštěvník  |  Praha
Dobrý den,lze i na těchto malých prsou udělat modelaci? Implantaty nechci z suvodu bioptovane cysty. Děkuji za odpověď
Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 582 odpovědí
  • 190 Likes
snímky jsou z podhledu, tedy nepřesné, ale nejspíš vám bude postačovat periareolární modelace, hezký den prof dušková
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 523 odpovědí
  • 152 Likes
Dobrý den,

prsa podle fotografií zas tak malá nejsou a modelace možná je. Výsledkem budou menší ale pevná prsa.

S pozdravem

Kulhánek
prim. MUDr. Blanka Vraspírová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ústí nad Labem
  • 1242 odpovědí
  • 399 Likes
Dobry den, podle fotografii zřejme bude stačit periareolární modelace, po ktere bude jizva pouze kolem prsního dvorce.zdravi Dr.Vraspirova
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 474 odpovědí
  • 121 Likes
Dobrý den,
souhlasím, modelace možná je. Doporučuji osobní konzultaci s lékařem, na základě které získáte ucelenou představu o výsledném efektu. Můžete se objednat i k nám na Kliniku YES VISAGE na tel. čísle  227 ... Zobrazit číslo 227 777 777  Telefon nebo e-mailem plastika@yesvisage.cz

S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
www.yesvisage.cz
MUDr. Věra Šatánková  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 123 odpovědí
  • 23 Likes
Dobrý den, i za takto malých prsou lze modelaci dosáhnout mladistvého vzhledu prsu.Objem bude zachován a zvednutím prsů budou působit i lehce mohutněji.
S pozdravem.
Dr. Věra Šatanková

Související recenze a zkušenosti

Modelace prsou (Breast-lift) - Související videa

Doktor ve Vašem okolí