Dobrý den, jsem necelé tři týdny po plastice spodních a pod jedním víčkem mám přetrvávající otok, který se nijak nelepší. Operatér mi rekl, že se jedná pravděpodobně o lymfatický otok, ale jsem trochu nervózní, protože od doby, co mi byly vyndány stehy, se nijak nelepší, mám obavy, aby mi nezůstalo druhé víčko. Byly mi doporučeny masáže, tak masíruji, ale připadá mi, že víčka ani jizva na to nereagují dobře. Dále jsem se chtěla zeptat, zda lze na jizvu nalepit silikonové náplasti, jelikož jdu v pondělí do práce a ač mi bylo dovoleno líčení, tak momentálně mám z líčení obavu, především pak z odličování. Mám ještě poslední otázku. Na základě čeho ze určuje, kudy povede jizva? Bylo mi řečeno, že bude skrytá těsně pod řasy, takže nepůjde videt, ale připadá mi velice nízko, ještě jsem jí takto nízko u nikoho neviděla a začínám být poměrně zklamaná. Děkuji za odpovědi, budu velice vděčná.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.
Nejoblíbenější zákroky
Liposukce
Zvětšení prsou
Operace horních víček
Operace očních víček
Botulotoxin