Implantáty pod svalem a fitness - zvedání těžké váhy

Máte před zákrokem?

Vyplňte krátký dotazník a pošlete nezávaznou poptávku až 4 specialistům na tento zákrok. Díky dotazníku snadněji získáte konkrétní odpověď od špiček v oboru – rychle a zdarma.

Máte po zákroku?

Sdílejte své zkušenosti v rychlé anketě a pomozte ostatním se lépe rozhodnout.

  1. Step 8
  2. Step 9
  3. Step 10
  4. Step 11
  5. Step 12
  6. Step 13
  7. Step 14
  8. Step 15

Jakou máte velikost prsou?

Jakou velikost prsou byste chtěla mít?

Jaký tvar prsou preferujete?

Jak byste nejlépe označila váš stav prsou?

Kterou značku implantátů preferujete?

Kdy by měla operace proběhnout?

Pomohla by vám v rozhodování možnost platby na splátky?

Chtěla byste se připojistit na případné komplikace po zákroku?

Implantáty pod svalem a fitness - zvedání těžké váhy

Avatar  |  návštěvník  |  Kraj Vysočina
Dobrý den, v říjnu 2017 jsem podstoupila operaci zvětšení prsou. Implantáty jsou značky Eurosilicone MAMMAIRE IMPLANT dané pod sval, kulatý tvar, 375ml. Před operací jsem žádné prsa neměla.
Teď mě zajímá jediné a mám z toho obavy. Rozhodla jsem se cvičit, těžké váhy, cvičit na sílu, objem. Nikdy v životě jsem necvičila. Ob března 2019 cvičím. Mám strach, abych si s implantáty něco neudělala, když je mám pod svalem a sval narušuji cvičením.
Že je to tělu nepříjemné, vydržím, ale jen se bojím, abych si neublížila, a nemusela skrz cvičení např. novou operaci, nebo aby mi silikon nepraskl.
Děkuji mnohokrát za jakoukoliv odpověď
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1848 odpovědí
  • 280 Likes
Dobrý den , implantáty mohou být větším cvičením na svém povrchu rychleji opotřebované. Dr. Paděra
Prof. MUDr. Markéta Dušková CSc.  |  Basic member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 602 odpovědí
  • 205 Likes
je třeba si srovnat v hlavě, co chcete, buď mít relativně velké poprsí, což implantát 375 cc představuje, anebo cvičit, jak popisujete.. jinak velmi pravděpodobně dojde k dislokaci implantátů a zcela určitě k jejich rychlejší desintegraci, přeji hezký den prof Dušková
  • 4383 odpovědí
  • 1258 Likes
Já jsem v této problematice méně konservativní než kolegové. Ve všem mají sice pravdu, ale operoval jsem kdysi vicemistryni světa v kulturistice, cvičila dál, porodila dvě děti, prsy byly po celou dobu v pořádku. Je to vše velmi relativní a chce to zkusit. Pokud zjistíte nějaký problém, cvičení prostě vynecháte. Ale na začátku to nepřehánějte hlavně ve cviční prsních svalů (benchpress a podobně).
Zdraví Dr. Tomášek

Související recenze a zkušenosti

Spokojený/á     

Vzdy jsem mela mala prsa a po 2detech jeste mensi a ochabla,proto jsem se rozhodla pro augmentaci prsou implantaty zn.Mentor.Chtela jsem aby vypadaly prirozene k me postave,mam 164cm a 49kg.Pan doktor mi dal 250ml a 275m... Více 

5 Likes   3 Komentářů  
Doktor ve Vašem okolí