Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

• Smazat obrázek
10. 9. 2018 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

Recenze operace nosu Ondřej Měšťák

Stojí to za to
Průměrná cena: 43.000 Kč

Hodnocení od Jana440658:

Recenze operace nosu Ondřej Měšťák

Velice děkuji a můžu jen doporučit Ondřeje Měšťáka. Je to profíky s velkým P. Dokáže poradi a uklidnit před operací, odvede skvěle svou práci,kdybych se znova rozhodovala nešla bych k nikomu jinemu.

Komentářů (7)

Ahoj Jani, jaké to je? Jak operace nosu probíhá a copak jsi řešila za problém?
Ahoj.Jelikoz jsem měla nos zlomený,tak byl krivy dale hrbolaty a velký.Takze my pak doktor nos zmenšil,srovnal a hlavně upravil přepážku takže se mi lépe dýchá.Operace byla opravdu bezbolestné,jen druhý den jsem se díky otokum nepoznala,ale to k tomu prostě patří.
:D jasně, otoky - a za jak dlouho opadly? A jak dlouho jsi ted po operaci?
Otoky jsem měla asi 4 dny,po vyndani tamponady už se vše zlepšovalo otoky opadali,dalo se hned dýchat nosem,akorát se čistí nos vatovyma tyčinkama namocenyma v převerene vodě.Ted jsem měsíc po operaci.A nikdo by nic nepoznal kromě toho že prý vypadám lip?
To je super a nevložila bys fotku? Klidně jenom vyříznutého nosíku... :-) , aby Tě nebylo poznat...
Určitě.Neni problem.
Výsledek je opravdu moc hezký Jani a už provádíš nějaké masáže nebo jaký je postup po tom základním zahojení nosu?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Super Plastika Nosu

Dobrý deň, ja som bola u doktora Poláka na konzultácii v Hodoníne. Robil mi plastiku nosa v Brne(super klinika, milí personál) a spravil mi ho krásny!!!! Fakt doporučujem nebojte sa toho. Operácia nosa je vždy najvačším zásahom na tvári a taktiež...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.