Zeptejte se lékaře Vyřešte své pochybností!

Nerovnosti a prohlubně po liposukci

Ines · Vytvořeno: 28. 8. 2013 · Aktualizováno: 31. 10. 2013

Dobrý den, před rokem jsem podstoupila liposukci boků, mám ale prohlubně a nerovnosti. Vypadá to opravdu nehezky. P. primář mi ale řekl, že to je dobré a ambulatně mi doopravil asi 1x1 cm, což vůbec není vidět.Vypadá to škaredě. Dá se s tím vůbec něco dělat? Dle mého by se to muselo něčím vyplnit. Mám prohlubně a dělá mi to velký zadek.prosím o radu a pomoc.Děkuji.

6 odpovědí

Všechny odpovědi na tuto otázku jsou od skutečných lékařů
  • Brandeis Clinic by Lucie Kalinová

    Brandeis Clinic by Lucie Kalinová

    Nejlepší odpověď
    31. 10. 2013 ·

    19 odpovědí

    Dobrý den,

    při tradiční liposukci se častěji stává, že pacient s výsledkem není spokojen, protože na kůži zůstanou právě vámi nastíněné prohlubně a nerovnosti. Je to možné doopravit laserem Slim lipo, který umí pokožku krásně vyhladit a stáhnout. Klinická studie, která srovnávala klasické liposukční metody SAL a PAL, s laserem asistovanou liposukcí prokázala, že u pacientů po Slim Lipo liposukci je až o 88% méně pooperačních revizí. Navíc je mnohem rychlejší rekonvalescence a to o 79% (méně podlitin, otoků a pod). U nás na Brandeis clinic disponujeme Laserem Slim Lipo.

    S přáním hezkého dne

    Anna Brandejs

  • MUDr. Evžen Trupar Ph.D.

    MUDr. Evžen Trupar Ph.D.

    8. 9. 2013 ·

    44 odpovědí

    Dobrý den, obvykle pomůže kombinace transplantace tuku a šetrného odsátí okrajů prohlubně tak, aby nebyl nápadný přechod mezi prohlubní a zbytkem podkoží. Pokud máte zájem, domluvte si termín konzultace na mém pracovišti v Brně, zdravím Evžen Trupar (www.trupar.cz)

  • MUDr. David Tomášek

    MUDr. David Tomášek

    29. 8. 2013 ·

    2616 odpovědí

    Dělám liposukce 20 let, poučuji všechny pacientky, že jdou do rizika větších či menších nerovností. Nelze z fotodokumentace jistě říci, že se dá dá poopravit. Situaci je nutno vidět a promyslet. Někdy stačíá rozrušit původně operované plochy a po té nosit kvalitní elastickou bandáž tak aby uvolněný "přetekl" do prostor, kde není taková komprese a plochy se vyrovnají, někdy pomůže lipofilling - aplikace volného tuku do prohlubní. Konservativním sice pomalým, ale šetrným řešením je radiofrekvence navalitých okrajů okolí prohlubní.
    Ani jedna z metod není stoprocentní, ale pomůže ovlivnit původní stav.
    Zdraví Dr. Tomášek 607990077
    www.plasticka-chirurgie-praha.cz

  • Klinika estetické medicíny Petra Clinic

    Klinika estetické medicíny Petra Clinic

    29. 8. 2013 ·

    279 odpovědí

    Dobrý den, na tyto problémy máme skvělé řešení - bezbolestnou radiofrekvenční liposukci. Ta nerovnosti srovná a pokožku krásně vypne a vyhladí.

    Přijďte k nám na bezplatnou konzultaci a dozvíte se více.

    Petra Řehořková
    Petra Clinic

  • MUDr. Martin Paciorek

    MUDr. Martin Paciorek

    29. 8. 2013 ·

    16 odpovědí

    Dobrý den, díky za fotografie. Myslím si, že by výsledný stav bylo možno velmi dobře upravit použitím laserové liposukce SlimLipo. Průběh a podrobnosti bychom probrali před samotným zákrokem. S pozdravy a přáním klidného dne Martin Paciorek

  • MUDr. Martin Paciorek

    MUDr. Martin Paciorek

    29. 8. 2013 ·

    16 odpovědí

    Dobrý den, prohlubně či nerovnosti po předchozí liposukci se dají s dobrým výsledkem korigovat laserovou liposukcí. Záleží na rozsahu. Osobní konzultace s vyšetřením daných partií by vše objasnila. S pozdravy a přáním pěkného dne Martin Paciorek

Najít další otázky

Podobné dotazy
