Prsa po zhubnutí a dítěti foto

Prsa po zhubnutí a dítěti foto

Tereza  |  návštěvník
  • 5 odpovědí
Dobrý den , chci se zeptat ,jestli je možné podstoupit jen modulaci nebo jestli je i nutné vložení implantátů pro hezky vzhled . Měla jsem vždy velká prsa , ne pevná ,ale stačilo to . Jenže jsem zhubla cca 30kg a ještě po dítěti se stalo tohle .. Stydim se kdekoliv svléknout ,je mi 23 let a něco s tim chci udělat .. hádám ,ze cvičením už to nenapravím . Pokud by byla modulace , v jakých cenách se tak můzu pohybovat ? A pokud i implantát , je nutné ho po několika letech měnit nebo jen pokud se “něco stane “ ? Už jsem měla par operací a narkóz a nerada bych chodila často na další .Dekuji
MUDr. Pavel Horyna - MEDICOM Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha, Ústí nad Labem
  • 506 odpovědí
  • 167 Likes
Dobrý den, doporučuji osobní konzultaci, kdy si Vás plastický chirurg vyšetří a zváží všechny faktory, dle foto jste velmi štíhlá a prsy mají dostatečný objem, myslím, že by stačila modelace prsou. Pokud by jste chtěla trochu větší objem je možné doplnit menším implantátem. Ale to jaký prsy budou mít objem po modelaci Vám ukáže plastický chirurg pouze při konzultaci. Zde s Vámi probere i cenu.
S pozdravem Dr. Horyna Pavel
Tereza  |  návštěvník
  • 5 odpovědí
Děkuji za odpověď ,hezky den
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 343 odpovědí
  • 90 Likes
Dobrý den, též doporučuji podstoupit osobní a nezávaznou konzultaci, kde získáte kompletní a ucelenou představu o výsledném efektu. Rádi s Vámi probereme všechny možnosti a určíme nejlepší možné řešení právě pro Vás. Můžete se objednat k nám na Kliniku YES VISAGE na tel. čísle  227 ... Zobrazit číslo 227 777 777  Telefon nebo e-mailem plastika@yesvisage.cz. Více informací o zákroku také na našich stránkách: https://www.yesvisage.cz/cz/zvetseni-prsou-implantaty
nebo https://www.yesvisage.cz/cz/zvetseni-prsou-modelace

S přátelským pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Klinika YES VISAGE
MUDr. Libor Streit Ph.D.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Brno, Ostrava
  • 36 odpovědí
  • 25 Likes
Dobrý den,
pokud hledáte řešení, abyste do budoucna měla co nejméně operací, tak doporučuji řešení bez implantátů (implantát = dlouhodobá péče o implantát s potřebou výměn v delším časovém horizontu).
Nabízí se tedy modelace prsou. Při modelaci prsou je v rámci jedné operace případné možné doplnit objem prsu vlastním tukem technikou fat graftingu (místo implantátu). Fotky jsou retušované, tak těžko hodnotit, ale zdá se, že máte naznačenou propadlinu hrudníku - také lze korigovat přenosem tuku.
Jak už psal kolega, také vřele doporučuji začít osobní konzultací.
S pozdravy
Libor Streit
  • 4248 odpovědí
  • 1158 Likes
Vaše prsy bude problém vždy. Kůže je tenká nepevná a bude nejspíše povolovat vždy. Musí se to osobně vidět, vyšetřit a pozorně rozhodnout. Ve Vašem případě se modelaci prsů asi nevyhnete, ale zda zvětšit hned ?? Já bych to hned nedělal a počkal. Žlázu máte vcelku velikou.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Související recenze a zkušenosti

Modelace prsou (Breast-lift) - Související videa

Doktor ve Vašem okolí