19 2

doc. MUDr. Libor Streit, Ph.D.

Transparentní lékař

Informuje všechny své pacienty o tom, že mají možnost ho ohodnotit a akceptuje zkušenosti svých pacientů

(5.0) 100 % doporučuje
Ohodnotit
2 adresy v Jihomoravský kraj
Zobrazit mapu
Odpovídá za více než 72 hodin
Zobrazit telefonní číslo
doc. MUDr. Libor Streit, Ph.D.
(5.0) 100 % doporučuje

Recenze (18)

5.0
průměrné hodnocení
100 % doporučuje
Napsat recenzi
Po ukončené onkologické léčbě nádoru prsu, kdy jsem byla po oboustranné mastektomii, jsem podstoupila rekonstrukci obou prsou břišním lalokem. Velmi děkuji panu doktorovi Štreitovi za perfektní práci, a všem ženám s podobným příběhem jeho práci doporučuji. Často slýchávám při kontrolách, že se prsa velmi povedla, a že ne všechny zákroky jsou tak skvěle povedené. Operace byla hrazena z veřejného zdravotní pojištění.
Velmi spokojená s liposukcí brady
Požádejte: doc. MUDr. Libor Streit, Ph.D. o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Skutečné příběhy (17)

Obrázky (19)


Videa (2)

Požádejte: doc. MUDr. Libor Streit, Ph.D. o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Zodpovězené dotazy (17)

Úprava prsou vlastním tukem - cena
Odpověď odborníka · 25. 4. 2020

Dobrý den, výměna implantátu s přenosem tuku stejně jako konverze impalntátu za tuk, kdy se původní implantát odstraní a na místo něj se aplikuje tuk, jsou běžné operace. Z toho, co píšte, bude pravděpodobně také vhodné... číst dál

Metoda zvětšení prsou při asymetrii po kojení
Odpověď odborníka · 29. 11. 2019

Dobrý den, ve Vašem případě bych se přiklonil k aumentaci tukem, ale je to jen doporučení (odhad) na základě fotky. Určitě bych doporučil začít konzultací. S pozdravy Libor Streit

Prsa po zhubnutí a dítěti foto
Odpověď odborníka · 24. 9. 2018

Dobrý den, pokud hledáte řešení, abyste do budoucna měla co nejméně operací, tak doporučuji řešení bez implantátů (implantát = dlouhodobá péče o implantát s potřebou výměn v delším časovém horizontu). Nabízí se tedy mo... číst dál

Poptávka po modelaci prsou
Odpověď odborníka · 1. 7. 2018

Dobrý den, doplnit objem a zpevnit prsa lze i bez implantátů pomocí přenosu tuku - tzv. lipomodelací (operace se také nazývá zvětšení prsou vlastním tukem apod.). V porovnání s implantáty zůstává méně jizev, zvětšení al... číst dál

Asymetrie očních víček
Odpověď odborníka · 7. 4. 2018

Dobrý den, ano, řešení určitě existuje. Nejprve bych se ale zeptal, zda jste chopna dovřít oční štěrbinu pravého oka. To je pro naplánování léčby zásadní a z poslední fotky si nejsem jist. S pozdravy Libor Streit

Augmentace vykojených prsou
Odpověď odborníka · 6. 1. 2018

Dobrý den, také se domnívám, že byste měla být spokojená po klasické modelaci prsou. Pokud byste přeci jen uvažovala i o zvětšení, tak bych doporučil doplnit objem prsou přenosem tuku, tedy Vaši vlastní tkání na místo ... číst dál


Články (5)

Lékaři z pracoviště

  • Bellemed

    Bellemed

Požádejte: doc. MUDr. Libor Streit, Ph.D. o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!
doc. MUDr. Libor Streit, Ph.D.
(5.0) 18 recenze
- Ohodnotit