Frenuloplastika

tadeas447851
tadeas447851
17. 1. 2017 · Poslední odpověď: 23. 1. 2017

Dobrý den, je mi 22 let a budu muset podstoupit frenuloplastiku díky krátké uzdičce, která mě při erekci škrtí a ohýbá žalud a tím neumožňuje bezbolestný sexuální život. Chci se zeptat o kolik se uzdička prodlouží? Musím si před zákrokem oholit penis a okolí? Slyšel jsem, že je možné, že při ambulantním zákroku nastane erekce, která zákrok zkomplikuje. Mohu erekci v tomto okamžiku nějak zabránit? Kde na penisu se provádí vpich s anestetike? Předem děkuji za odpovědi, dost se tohoto zákroku bojím.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Nejlepší odpověď· 19. 1. 2017

Uzdička by měla zmizet úplně, o kolik se prodlouží spodek žaludu je individuální, k erekci dochází vzácně, komplikovat situaci by to nemělo. Erekci se brání ledovými obklady, vpich se nejčastěji provádí v uzdičce, tak je nejčastěji projizvená a vpich je zde neméně citlivý.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga, nebo urologa se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na ********, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Praha
Plastický chirurg
19. 1. 2017

Dobrý den,
oholení není nezbytně nutné, v místě operace se ochlupení nevyskytuje, ale pokud se trochu oholíte, chybu neuděláte. Zatím jsem při frenuloplastice u klientů erekci nezaznamenal, takže příprava není nutná. Na naší klinice provádíme frenuloplastiky v lokální anestezii EMLA krémem, tedy bez vpichu anestetika. Zákroku se nebojte, je to nebolestivé a poměrně rychlé

Přeji hezký den.
Martin Drábek

19. 1. 2017

Pokud nemáte důvěru v lékaře, který Vás bude operovat, tak raději na operaci nechoďte. dr.Paděra

Praha
Plastický chirurg
18. 1. 2017

Dobrý den, je více operačních způsobů k plastice uzdičky. Navštivte lékaře, kterého jste zvolil a s ním tyto otázky podrobně proberte. dr.Paděra

Praha
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 6. 8. 2023
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 30. 11. 2017
Obřízka
Žádné odpovědi
Obřízka
Žádné odpovědi
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 12. 2022
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 31. 3. 2023
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 7. 2018
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 12. 2012
Obřízka
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 1. 2012
Obřízka
Žádné odpovědi

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře
Estetická medicína