Prsa po augmentaci daleko od sebe

Lenka.hr  |  návštěvník  |  Jihočeský kraj
  • 1 Like
Dobrý den, jsem 3 týdny po operaci a už teď zvažuju reoperaci.. Vím že to jak jsou prsa daleko od sebe ovlivní přirozená stavba těla a ne implantát, nicméně dají se prsa nějak upravit aby nebyly takhle od sebe, např. modelací? Když jsem měla malá prsa nebyla ta mezera mezi nima tak vidět, teď je to jak pěst na oko a jsem z toho nešťastná :(
MUDr. Ivo Menšík, Ph.D.  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Brno
  • 104 odpovědí
  • 78 Likes
Dobrý den, rozhodně žádnou reoperaci nyní nezvažujte. Za prvé žádný soudný chirurg vám v takto čerstvém pooperačním období žádnou operaci neprovede, za druhé nic moc provést nelze s výjimkou ještě větších implantátů. Modelace by pro vás znamenala jizvy, které by estetiku prsou ještě daleko víc zhoršily než zlepšily. Mimochodem, není důvod ke smutku, výsledek je vzhledem k vaší anatomii velice příznivý.
S pozdravem,
Ivo Menšík
Rendon  |  návštěvník  |  Pardubický kraj
Prsa mas krásná a z mezery si nic nedelej,ja mám to samé,před operací to tak vidět nebylo a teď mnohem víc,jsem předně rok po operaci a taky uvažuji nad zvětšením,protože si myslím,ze to je jediná možnost ,mám 315 motiva,hlavu vzhůru,prsa mas krásná ❤️
markiza  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 28 odpovědí
  • 17 Likes
Moc hezká prsa. Opravdu.
  • 4216 odpovědí
  • 1139 Likes
Daleko od sebe nejsou. Materiál má přesně ve středu dvorec. Pokud se implantát posune dovnitř, dvorce budou "šilhat" ven. Nědělal bych to....
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Poraďte se s odborníkem v oboru Zvětšení prsou (Augmentace)

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí