Augmentace nebo modelace - povislá asymetrická prsa

Augmentace nebo modelace - povislá asymetrická prsa

eweek  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 11 odpovědí
  • 2 Likes
Vážení lékaři a odborníci, ráda bych si chtěla zkrášlit poprsí a prosím o radu. Je mi 45 let, vážím 75 kg, měřím 174 cm, moje prsa jsou povislá, ptóza následkem kojení, hubnutí, stárnutí a prostě všeho. Mám prsa lehce nesouměrná, levý prs je trochu větší, bradavky jsou větší a jejich pozice není symetrická. Vzdálenost od klíční kosti k začátku dvorce je u levého prsu asi 22 cm a u pravého asi 21 cm a dvorce jsou taky poměrně velké. No, zub času zahlodal. Včera jsem byla na konzultaci u plastického chirurga, byla mi doporučena mastopexe a vložení kulatého implantátu, najednou, nebo po částech. Mě se mastopexe nelíbí, protože tam vznikne nevzhledná jizva. A teď můj dotaz, na různých webech plastických chirurgů jsem se dočetla o Benelliho metodě periaroální pexe. Kdy se provádí korekce bradavek a tím i řešení možná mého problému a pak se vloží implantát buď přímo přes bradavku, nebo řez pod prsem a vloží se pod sval, fascii nebo pod prsní žlázu...nevím. Zajímá mě Váš názor na modelaci touto Benelliho metodou a zvětšení pomocí implantátu, chtěla bych znát názor na postup operace a typ a uložení implantátu.



Děkuji moc. Eva
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1864 odpovědí
  • 266 Likes
Dobrý den, tato metoda je použitelná pouze při velmi malém poklesu prsů, což bohužel není Váš případ, kdy je již větší množství kůže pod dvorcem, kterou je nutné odstranit a toto nelze bez jizvy do kotvy. Dr. Paděra
eweek  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 11 odpovědí
  • 2 Likes
Děkuji moc za odpověď.

Reakce na eweek

eweek  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 11 odpovědí
  • 2 Likes
Myslím, že ten pokles zas tak drastický není, podle mého názoru. Viděla jsem zde práci MUDr. Šormové, a velmi mě nadchla její práce, půjdu na konzultaci k ní, protože nechci mít jizvu přes celé prso, přikládám foto její práce. EH
Klinika Laser Esthetic  |  Premium member  |  Praha
  • 582 odpovědí
  • 108 Likes
Dobrý den, ve vašem případě je tato metoda absolutně vyloučená, aby se dosáhlo požadovaného efektu je nutná klasická modelační technika s případným vložením vhodné velikosti implantátu.
S pozdravem
MUDr. Pavel Hlava
www.laseresthetic.cz
eweek  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 11 odpovědí
  • 2 Likes
Děkuji za Váš názor.

Reakce na eweek

eweek  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 11 odpovědí
  • 2 Likes
Myslím, že ten pokles zas tak drastický není, podle mého názoru. Viděla jsem zde práci MUDr. Šormové, a velmi mě nadchla její práce, půjdu na konzultaci k ní, protože nechci mít jizvu přes celé prso, přikládám foto její práce. Zdravííííím EH

Reakce na eweek

intuicia  |  návštěvník  |  Splitsko-Dalmatinska
  • 103 odpovědí
  • 73 Likes
prsia na obrazkoch su menej poklesnute, ako tie vase. vy mate dost svojho objemu a keby ste podstupili len modelaciu / sice za cenu jaziev, ktore su ale po roku takmer neviditelne/, mali by ste krasne, pevne, prirodzene prsia, bez implantátov v tele. popozerajte fotky a skusenosti s modelaciou a zvazte.

Reakce na intuicia

eweek  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 11 odpovědí
  • 2 Likes
No, už mě taky napadlo :-) Děkuji moc za názor.
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 398 odpovědí
  • 100 Likes
Dobrý den,
souhlasím s kolegy, touto metodou byste nedocílila požadovaného efektu. Hojení jizev po zákroku můžete urychlit šetrným laserovým ošetřením. Více informací o klasických technikách naleznete také na našich stránkách: https://www.yesvisage.cz/prsa

S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Klinika YES VISAGE
eweek  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 11 odpovědí
  • 2 Likes
Děkuji za reakci. Eva
eweek  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 11 odpovědí
  • 2 Likes
A doporučujete modelaci a zvětšení zároveň, nebo ve dvou krocích. Děkuji. Eva
MUDr. Josef Kulhánek MBA  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 479 odpovědí
  • 140 Likes
Dobrý den,

na základě přiložených fotografií se domnívám,. že prsa jsou na uvedený způsob korekce příliš pokleslá a pokud je chcete řešit tak se modelaci s větším rozsahem jizev bohužel nelze vyhnout.

S pozdravem

Kulhánek
eweek  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 11 odpovědí
  • 2 Likes
Uvidíme, velké jizvy nechci :-) raději si nechám svoje prsa :-)

Reakce na eweek

Alice28  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 73 odpovědí
  • 27 Likes
Určitě máte větší pokles než jsem měla ja...ja měla až na hranici aby to šlo s mastopexe,a dual plane metodu..jsem velmi spokojená..Ale určitě v vašem případě sla bych na op metodou lolipop,nebo kotvu... držím palce.

Reakce na Alice28

Alice28  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 73 odpovědí
  • 27 Likes
Už po 10 mes,od op jsem začala pomalu sportovat..425 ml , vysoký profil,dual plane,mastopexe.

Reakce na eweek

Alice28  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 73 odpovědí
  • 27 Likes
Myslím ze to mate podobné...a tady můžete vědět metodou lolipop, není tak špatně... jizvičky skoro nejdou vědět..pak s časem zmizí, opalování tělo atd..

Reakce na Alice28

eweek  |  návštěvník  |  Plzeňský kraj
  • 11 odpovědí
  • 2 Likes
Díky moc Alice, máte krásná prsa a já budu mít snad taky. Už jsem domluvená v Plzni s MUDr. Šormovou a udělá mi operaci bez řezu přes prso, nelíbí se mi to. A opravdu zas tak moc povislá nejsou, oni ty fotografie také dost zkreslují :-) Tak mi držte palce.

Související recenze a zkušenosti

Doktor ve Vašem okolí