Jak vstávat a lehat po augmentaci?

Lucc7
Lucc7
15. 6. 2015 · Poslední odpověď: 17. 6. 2015

Dobrý den, ve středu jsem podstoupila augmentaci prsů pod sval - anatom implantát 255ml, myslím že funguji docela dobře. Největší problém jsou záda a když se posadím tak tíha na prsou.. ale problém mi dělá vstávání a lehání, musí mě vyloženě pokládat a zvedat.. to mi prostě nejde... nemá někdo radu jak vstávat a lehat? ta tíha, tlak apod je opravdu hrozná.. jsem ráda, že všechno jinak jde, i okolí je překvapené, ale toto mě omezuje a psychicky trošku ubíjí.. mockrát děkuji L.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Zvedejte se přez položení se na bok. To je základ vstávání. Ne břichem a zády. Neležte však na boku, kvůli otoku, jen se takovýmto způsobem zvedejte. Tento způsob zvedání se dělají už i miminka. Je to fysiologické...

Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Dobrý večer, souhlasím s kolegy lékaři, z vodorovné polohy se zkuste otočit na bok a posuňte nohy z postele dolů. Přidržujte se rukou, která je blíže kraje postele a váhou těla se dostanete do sedu. Dodržujte klidový režim, za pár týdnů na bolest zapomenete a budete se těšit z výsledků. S pozdravem Dr. Šilhánková

Dobry den, přebalit se na bok a postupně se zvedat. Zdravi dr vraspirova

Vážená slečno, v rámci operace máte odpreparovány oba velké prsní svaly. Bolest, /někdy i krutá/ s touto operací přímo souvisí. Tedy- buď Vám musí i nadále někdo pomáhat, nebo se zkuste převalit se na bok a nohy dolů z postele. Proti bolesti je nejlepší přikládat vaky s ledem přes speciální podprsenku. Musíte to vydržet. Důležitý je konečný výsledek za několik týdnů, ten Vás jistě potěší.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., plastický chirurg.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 4. 7. 2007
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 10. 2008
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 8. 2021
Zvětšení prsou
10 odpovědí, nejnovější odpověď: 11. 5. 2012
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 6. 2008
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 5. 2015
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 6. 2012
Zvětšení prsou
11 odpovědí, nejnovější odpověď: 27. 9. 2012
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 4. 2025
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 5. 2010

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře