Dobrý den, jak jsem zjistil, je konglutinace (čili slepení předkožky se žaludem) popisována pouze v dětském věku. Mám se obávat nějakých komplikací, když mě tato nepříjemnost potkala mnohem mnohem později (je mi 50+)? Hygienu celoživotně dodržuji nadstandardně, pohlavním životem žiji normálně, mám tři děti. Přesto "slepování" pomalu a jistě pokračuje. Dá se tento problém řešit i neinvazivně? Zkoušel jsem několikrát denně po dobu několika týdnů mazat slézovou mastí, avšak bezúspěšně. Děkuji mnohokrát za vaše odborné názory.
Milý pane,
ve Vašem věku bych už určitě doporučila obřízku, mast Vám nepomůže a problém se může zhoršovat. Objednejte se ke mně na konzultaci, kde spolu vše podrobně probereme.
Kontakty v profilu. Budu se těšit.
MUDr. Vlasta Vyhnánková, PhD
Urogynekolog
ABClinic Art & Beauty
Dobrý den. Jsem 2 roky po úplné obřízce. Od operace mám v místě zákroku po celém obvodu penisu zřetelný velký otok. Velký je ve spodní části. Nahoře je menší. Chodil jsem na kontroly. Jenom mi doporučovali mazat krémem, který mi předepsali. Pak jsem k doktorovi přestal kvůli pracovnímu vytížení chodit. Problém mě ale trápí a rád bych ho konečně vyřešil. Dá se to řešit například plastickou operací? Budu rád za každou radu.
Snad se to řešit dá, musí se to vidět. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na 607990077, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.